|
| CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
cemrelif Cemre BaqımLısı PrincéSs ßaş Admin !
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 28 Nerdensin ? : CemRe Cumhuriyetnden :D Kayıt tarihi : 01/02/08
| Konu: CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] Çarş. Şub. 06, 2008 9:55 pm | |
| ßen; MeLeqim, ßeßeqim, ÇikoLu Kuraßiyem (: Tek Gerceqüm MiniKusum Kanatsız MeLeqim Arım, ßaLım, Peteqim, Güneşim; KömüR Prensesim, Aşkusum Cicişiim (: KeLeßeim, Zeytin qözLüm, Esmer ßomßam, Cucinim (: Sıcak Çikom (: LoLa ßunny'm, Tweety'm, Nazar ßoncuqum, Uqur ßöcüüm, ßonißonum, ßitterim, Şekerottim, LoLipopum, ŞekerLik aßidem, Uçan Süpürqem, Herşeyim, Yaşam kaynaqım, Aşk ßöcüüm, Hayatım, Oßsesifm..!
En son tarafından C.tesi Şub. 09, 2008 10:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | LiLan CemRe'ci Süper Mod[nazLı]
| Konu: Geri: CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] Cuma Şub. 08, 2008 11:13 am | |
| | |
| | | cemrelif Cemre BaqımLısı PrincéSs ßaş Admin !
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 28 Nerdensin ? : CemRe Cumhuriyetnden :D Kayıt tarihi : 01/02/08
| Konu: Geri: CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] C.tesi Şub. 09, 2008 10:49 am | |
| - cemrelif demiş ki:
- ßen;
MeLeqim, ßeßeqim, ÇikoLu Kuraßiyem (: Tek Gerceqüm MiniKusum Kanatsız MeLeqim Arım, ßaLım, Peteqim, Güneşim; KömüR Prensesim, Aşkusum Cicişiim (: KeLeßeim, Zeytin qözLüm, Esmer ßomßam, Cucinim (: Sıcak Çikom (: LoLa ßunny'm, Tweety'm, Nazar ßoncuqum, Uqur ßöcüüm, ßonißonum, ßitterim, Şekerottim, LoLipopum, ŞekerLik aßidem, Uçan Süpürqem, Herşeyim, Yaşam kaynaqım, Aşk ßöcüüm, Hayatım, Oßsesifm..! Kısaca; O ßenim deqeri sözLerLe anLatıLamayacak oLan "Yaşam kaynaqım" | |
| Konu: Geri: CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] C.tesi Şub. 09, 2008 6:39 pm | |
| - cemrelif demiş ki:
- cemrelif demiş ki:
- ßen;
MeLeqim, ßeßeqim, ÇikoLu Kuraßiyem (: Tek Gerceqüm MiniKusum Kanatsız MeLeqim Arım, ßaLım, Peteqim, Güneşim; KömüR Prensesim, Aşkusum Cicişiim (: KeLeßeim, Zeytin qözLüm, Esmer ßomßam, Cucinim (: Sıcak Çikom (: LoLa ßunny'm, Tweety'm, Nazar ßoncuqum, Uqur ßöcüüm, ßonißonum, ßitterim, Şekerottim, LoLipopum, ŞekerLik aßidem, Uçan Süpürqem, Herşeyim, Yaşam kaynaqım, Aşk ßöcüüm, Hayatım, Oßsesifm..! Kısaca; O ßenim deqeri sözLerLe anLatıLamayacak oLan "Yaşam kaynaqım" | |
| | | cemrelif Cemre BaqımLısı PrincéSs ßaş Admin !
| Konu: Geri: CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] C.tesi Şub. 09, 2008 8:27 pm | |
| - cemrelif demiş ki:
- cemrelif demiş ki:
- ßen;
| Konu: Geri: CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] Paz Şub. 10, 2008 2:52 pm | |
| Sıcak Çikom (: LoLa ßunny'm, Tweety'm, Nazar ßoncuqum, Uqur ßöcüüm, ßonißonum, ßitterim, Şekerottim, LoLipopum, ŞekerLik aßidem, Uçan Süpürqem, | |
| | | Gülçin_Cemre DeNeme Mod..
| Konu: Geri: CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] C.tesi Şub. 16, 2008 1:26 pm | |
| | |
| | | CeMrE_KoLiq Yéni GüccinCemrecixx Üyé [=
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 31 Nerdensin ? : cemreciler gezegeninden:P Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] Paz Şub. 24, 2008 12:56 pm | |
| bitter çikolata kömür prenses | |
| | | | CemRe'me ne dersiniz ? [Lakap oLarak] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |